18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаБарса се справи в Атина (видео)

Барса се справи в Атина (видео)

8 поред за каталунците в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона удължи серията си от победи в Евролигата на осем поред. Каталунците надделяха над Панатинайкос с 85:82 като гости в мач от 16 кръг в турнира на богатите. Испанският гранд остава лидер в класирането с баланс от 14-2, докато гърците са 17-ти с 4 успеха и 12 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Миротич се отчете с 20 точки и 7 борби за Барселона. Николас Лапровитола добави 18. Брандън Дейвис вкара 12 точки.

Неманя Недович бе най-добър за Панатинайкос с 18 точки. Янис Папапетру реализира 16 плюс 5 борби. Йоргос Папаянис остана с 11 точки и 8 борби.

И ОЩЕ: Барса не може да разчита на контузените Ник Калатес, Кори Хигинс и Серхи Мартинес, както и на Найджъл Хейс, който е дал положителна проба за коронавирус и ще трябва да остане в Атина.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 декември Барселона ще има за съперник УНИКС Казан, а Панатинайкос ще се изправи срещу Олимпиакос на Александър Везенков ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани