8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаАСВЕЛ и Байерн Мюнхен заформиха трилър с две продължения в Евролигата (видео)

АСВЕЛ и Байерн Мюнхен заформиха трилър с две продължения в Евролигата (видео)

Немският тим завоюва четвърта победа в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Празникът по откриването на новата зала на АСВЕЛ бе допълнен от трилър с две продължения, който спретнаха момчетата на Джанмарко Поцеко и Байерн Мюнхен. Победата отиде на сметката на немсккия тим, който оформи крайното 101:100 в среща от 10 кръг в Евролигата.

И ОЩЕ: Тимът на Пабло Ласо вече има баланс от 4-6 и се намира на 14-то място в класирането, докато френският състав е с 2 успеха и 8 поражения на 17-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Леандро Болмаро и Девин Букър дадоха тон на победителите с по 16 точки, като последният овладя и 11 борби за дабъл-дабъл. Найлс Гифи и Серж Ибака вкараха по 14.

Майк Скот и Жофри Лаверн нанизаха по 21 точки за АСВЕЛ. Тимоте Луваву-Кабаро добави 20. Парис Лий остана с 19 точки и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха аванс от 12 точки в началото на последната четвърт, но Байерн не се отказа и стигна до равенство за 74:74 след силна игра на Леандро Болмаро, Девин Букър и Найлс Гифи. В първите допълнителни 5 минути немският тим обърна до 83:78, но АСВЕЛ отвърна чрез Жофри Лаверн и Тимоте Луваву-Кабаро, за да си върне водачеството за 88:85. Тройка на Ник Уейлър-Баб прати мача във второ продължение, в което Айзък Бонга, Силвен Франсиско и Найлс Гифи осигуриха успеха на своя тим, оформяйки крайното 101:100.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 ноември Байерн Мюнхен ще бъде домакин на Виртус Болоня, докато ден по-късно АСВЕЛ ще играе срещу Барселона. 

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – БАЙЕРН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани