6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано в Топ 10 на Евролигата (видео)

Армани Милано в Топ 10 на Евролигата (видео)

14-ти успех за италианския тим в турнира на богатите през 2023/2024

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано вече е в Топ 10 на Евролигата. На свой терен момчетата на Еторе Месина надвиха Фенербахче със 77:76 в среща от 31 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Италианският тим е баланс от 14-17, с което се намира на 10-та позиция. Турският гранд пък има 19 успеха и 12 поражения и се нарежда на шесто място.

НАЙ-ДОБРИ: Николо Мели регистрира 17 точки за победителите. Шевон Шийлдс добави 15 и 5 асистенции. Никола Миротич вкара 13 точки плюс 7 борби.

Скоти Уилбекин бе най-резултатен за Фенербахче с 15 точки. С по 13 останаха Джонатан Мотли и Тарик Биберович.

КЛЮЧЪТ: В началото на последния период домакините водеха с 8 точки, но Фенербахче стигна до обрат чрез Джонатан Мотли, Марко Гудурич и Скоти Уилбекин за 69:68. Последнаха няколко смени на водачеството преди Никола Миротич и Шейвън Шийлдс да донесат успеха на Армани Милано, оформяйки крайното 77:76.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 март Армани Милано ще играе срещу Жалгирис, докато ден по-късно Фенербахче ще има за съперник АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани