7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаБерое си гарантира място във Финалната четворка в Балканската лига

Берое си гарантира място във Финалната четворка в Балканската лига

Старозагорци не се дадоха на ТФТ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое се класира за Финалната четворка в Delasport Балканска лига, където ще бъде и Академик Пловдив. Това стана ясно, след като старозагорци надвиха ТФТ с 91:90 в мач от група F на турнира.

И ОЩЕ: Тимът на Любо Минчев е с баланс от 2-1 в този поток и заема първо място във временното класиране. Македонците пък са на дъното с 3 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Гавин се отчете с 23 точки за Берое. Със същия точков актив се прибра в съблекалнята и Седарианс Рейнс, който оформи и дабъл-дабъл след 11 борби. Брейди Роуз се разписа с 16 точки и 6 асистенции. Кейлъб Бишъп и Кей Джей Фейгин нанизаха съответно по 12 и 11.

Брендън Бейли бе най-резултатен за ТФТ с 19 точки. С по 14 останаха Тайрън Харис, Андрей Митровски и Амир Смит.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Българският състав имаше аванс от 16 точки преди последната четвърт, но гостите не се предадоха и 35 секунди преди сирената се доближиха на 2 точки след тройка на Тайрън Харис за 85:87. Кош на Кей Джей Фейгин и успешен наказателен удар на Джеймс Гавин бяха достатъчни на Берое.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 април „зелено-белите“ ще приемат Галил Гилбоа. 

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ТФТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани