5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид превзе Пирея (видео)

Реал Мадрид превзе Пирея (видео)

Испанският гранд си върна инерцията в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид се върна към победите в Евролигата. Шампионът в турнира на богатите се справи с Олимпиакос със 77:71 като гост в среща от 12 кръг. Това бе първият сблъсък между двата тима след финала в най-силната клубна надпревара на Стария континент от миналия сезон, спечелен от испанския гранд със 79:78.

И ОЩЕ: Селекцията на Чус Матео е с баланс от 11-1, с което се нарежда на първо място в класирането на Евролигата. Тимът на Йоргос Барцокас има в актива си 6 успеха и 6 поражения, с което се намира на девета позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса отбеляза 23 точки за Реал Мадрид, от които 5 тройки. Марио Хезоня добави 18 и 10 борби. Еди Таварес се отчете с 11 точки.

Томас Уолкъп бе най-резултатен за Олимпиакос със 17 точки. Мустафа Фал остана с 10.

КЛЮЧЪТ: Джанан Муса изведе „Белия балет“ до 75:68 след серия от 6-0 две минути преди края. Томас Уолкъп обаче сведе пасива на „червено-белите“ до 71:75, но два успешни наказателни удара на Серхио Люл сложиха точка на спора, оформяйки крайното 77:71 в полза на Реал.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 декември Реал Мадрид ще гостува на Панатинайкос, докато ден по-късно Олимпиакос ще играе срещу Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани