10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНационални отбориЮношите ще се подготвят в Дупница

Юношите ще се подготвят в Дупница

Тези намерения обяви на пресконференция президентът на БФБ Георги Глушков

Спортната зала в Дупница ще стане домакин на подготовката и контролните срещи на юношите от националния ни отбор. Тези намерения обяви на пресконференция днес президентът на БФБ Георги Глушков, който посети Дупница, за да се срещне с ръководството на местния отбор Политехника и с кмета Първан Дангов.

Глушков заяви, че е очарован от условията, които предоставя залата в града и от капацитета й – 1 500 места. Именно това му е направило огромно впечатление. Базата, според него, е подходяща за провеждане на подготовката на юношите от националния отбор и провеждането на контролите с по 5-6 отбора.

Това означава, че в Дупница като техни противници ще идват отбори от Гърция, Македония и други европейски държави„, подчерта Георги Глушков.

На днешната среща ръководството на Политехника обърна внимание на факта, че заради натовареността на залата техни състезатели са били принудени да тренират до 23.00 ч. и по този повод Първан Дангов обяви, че целта на такива срещи като днешната е всички отбори да бъда равнопоставени.

ПрезGoogle
ИзточникDennews.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани