12.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония ще се борят за място в плейофите на...

Коди Милър-Макинтайър и Баскония ще се борят за място в плейофите на Евролигата чрез турнир (видео)

Гардът направи 12 асистенции при успеха на своя тим над лидера Реал Мадрид

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония си гарантираха място в първия турнир, който ще определи последните участници в плейофите на Евролигата. Гардът и съотборниците му се справиха с Реал Мадрид с 95:91 като гости в среща от 33 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Селекцията от Витория спря серия от три поредни загуби, като вече има баланс от 17-16 в турнира на богатите. Отборът на Чус Матео e с актив от 26 успеха и 7 поражения на първата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър направи 12 асистенции за Баскония, които допълни с 4 точки и 2 откраднати топки за 32 минути в игра. При стрелбата си националът бе 2/5 от средно разстояние.

От неговите колеги Маркъс Хауърд наниза 35 точки, от които 7 тройки. Матю Костело добави 19 и 5 борби.

Марио Хезоня бе най-резултатен за Реал Мадрид с 18 точки и 7 борби. Джанан Муса се разписа с 16. Фабиен Козе остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините водеха с 48:42 след едно полувреме игра, но Коди Милър-Макинтайър и компания не се отказаха и след силна трета четвърт, спечелена с 23:16, обърнаха до 65:64. В последните 10 минути преднината на Баскония стана 7 точки за 80:73, но Реал реагира и намали до 81:82 след тройка на Марио Хезоня. Маркъс Хауърд обаче отново показа колко добър реализатор е, а неговият тим победи с крайното 95:91.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 април Коди Милър-Макинтайър и Баскония ще бъдат гости на Виртус Болоня, докато Реал Мадрид ще има визита на Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани