11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияАкадемик наложи волята си над ЦСКА (видео)

Академик наложи волята си над ЦСКА (видео)

Пловдивчани загряха за плейофите с победа

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Академик Пловдив нанесе десето поражение на ЦСКА, като го победи повече от категорично у дома с 99:74 последния мач от редовния сезон.

И ОЩЕ: „Червените“ завършват трети с баланс 20-10, само с победа повече от четвъртия – Черноморец. ЦСКА ще се изправи срещу Левски в четвъртфиналите, а Черноморец ще играе със Спартак Плевен. Академик Пловдив пък ще се изправи срещу лидера Рилски спортист.

КЛЮЧЪТ: В зала „Сила“ пловдивчани започнаха вихрено и изиграха много силно първо полувреме, в което поведоха с 20 точки. След почивката столичани се опитаха да се върнат в мача, но така и не успяха да намерят ритъма си.

НАЙ-ДОБРИ: Васил Бачев изигра пореден силен мач и завърши със 17 точки и 8 асистенции. По 14 вкараха Александър Милов и Томислав Минков. С 12 се включи Кръстан Кръстанов, 11 – Джейлън Минет, а 10 – Кръстомир Михов.

За ЦСКА най-резултатни бяха две резерви. Драган Зекович завърши със 17 точки, като наниза 3 от 4-те си опита за три точки. С 16 точки и 8 борби се отличи Андрей Иванов. Двубоят, заради травма, пропусна Таменанг Чо, а в игра се върна Брaндън Йънг.

СТАТИСТИКА ОТ АКАДЕМИК ПЛОВДИВ – ЦСКА

ПрезGoogle.com
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани