19 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияАлександър Камарашки: Мисля, че ще бъдем много голям фактор в края на...

Александър Камарашки: Мисля, че ще бъдем много голям фактор в края на годината

Ще вземем решение до края на седмицата дали ще участваме в Балканската лига, каза още директорът на Академик

Директорът на Академик Александър Камарашки заяви, че бюджетът на клуба е осигурен спрямо играчите. Това съобщи самият той по време на днешната пресконференция на клуба в Пловдив.

„Бюджетът за сезона е осигурен спрямо играчите. Не всичко е голям бюджет. Смятам, че можем да запишем три победи срещу ЦСКА през сезона. Аз имам спомагателна функция към отбора и помагам с каквото мога. Всички знаем през какви два сезона минахме през пандемичната обстановка. Лека-полека нещата се получават„, заяви Александър Камарашки.

Николай Титков направи два много добри сезона при нас особено втория. Той отива в отбора с по-добри финансови параметри – Черноморец. Ще разчитаме много на младите играчи. Ще вземем решение до края на седмицата дали ще участваме в Балканската лига. Мисля, че ще бъдем много голям фактор в края на годината. Това зависи и от много фактори„, каза още той.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани