20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМилуоки би Далас у дома (видео)

Милуоки би Далас у дома (видео)

Янис Адетокунбо с дабъл-дабъл за Бъкс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки регистрира победа №4 в последните си шест мача в НБА. На свой терен Бъкс се наложиха над Далас със 124:115, за да достигнат до баланс от 14-5 за второто място в Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Милуоки – 30 точки и 11 борби. Грейсън Алън го последва с 25, от които 7 тройки, плюс 5 асистенции. Жрю Холидей вкара 16 точки в добавка към 6 асистенции.

Лука Дончич бе най-добър за Далас с 27 точки, 5 борби и 12 асистенции. Спенсър Динуиди се разписа с 22. Крисчън Ууд остана с 21 точки.

КЛЮЧЪТ: Бъкс имаха аванс от 11 точки на голямата почивка, но съперникът не се отказа и намали до 85:86 в средата на третия период. Домакините обаче направиха серия от 10-0, за да си върнат преднината. Милуоки отбеляза и 11 безответни точки в началото на последната част, за да дръпне със 115:97 и до края не изпусна лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 декември Милуоки ще гостува на Ню Йорк, докато ден по-рано Далас ще приеме шампиона Голдън Стейт.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани