18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългари в чужбинаОще една победа за Вангелов, Сираков и Аурора Дезио в Италия

Още една победа за Вангелов, Сираков и Аурора Дезио в Италия

Центърът се разписа с 16 точки срещу Крема

Николай Вангелов, Георги Сираков и Аурора Дезио записаха втора поредна победа в Италия. Двамата българи и отборът им се справиха с Крема с 79:64 като гости в отложен мач от 21 кръг в регион B на Серия Б.

Николай Вангелов започна сред титулярите за Аурора Дезио, като бе сред реализаторите му. Центърът остави срещу името си 16 точки плюс 4 борби и чадър, като бе 7/8 при стрелбата си от средно разстояние и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари. Всичко това той стори за 24 минути на паркета.

Георги Сираков също бе в стартовите пет на своя отбор, като се задържа в игра 19 минути. В тях гардът се разписа с 2 точки, 3 асистенции и 1 открадната топка, като бе 1/4 при стрелбата си от средно разстояние.

Аурора Дезио има в актива си 13 успеха и 11 поражения, което го поставя на шесто място в класирането на своя регион. На 2 април Николай Вангелов, Георги Сираков и компания ще играят срещу Болоня. 

СТАТИСТИКА ОТ КРЕМА – АУРОРА ДЕЗИО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани