19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Дадохме 110% от себе си, за да се класираме на...

Александър Везенков: Дадохме 110% от себе си, за да се класираме на Финалната четворка в Евролигата

Тактиката на "фенерите" влезе в главите ни, сподели крилото на Олимпиакос

За втора поредна година ще има българско присъствие на финалите в Евролигата. Александър Везенков и неговият Олимпиакос се класираха за решителната последна фаза в турнира на богатите, след като сложиха точка на спора в серията с Фенербахче с 3-2 победи.

„Много съм щастлив и горд с всички, които работиха, за да стигнем дотук. Беше вълнуващо досега. Тактиката на „фенерите“ влезе в главите ни. В този мач искахме да играем здраво в защита, да се раздадем пред нашата публика и успяхме“, заяви Александър Везенков, който реализира 17 точки за успеха на гръцкия гранд с 84:72.

Беше трудна серия, но вижте играчите и треньорите на Фенербахче, това е фантастичен отбор. Дадохме 110% от себе си, за да се класираме. Във Файнъл Фор всичко се решава в един мач, чакаме да разберем съперника си. Преживяхме нещата тежко миналата година. Ще бъдем готови, когато трябва. Сега ще му се насладим“, добави крилото, който остави срещу името си в статистиката още 5 борби и 1 открадната топка.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] Александър Везенков и неговите колеги от гръцкия гранд ще участват на Финалната четворка в турнира на богатите за втора поредна година. Двубоите от решителната последна фаза в Евролигата ще бъде между 19 и 21 май в Каунас, а как се чувства самият играч след важния успех, можете да прочетете тук […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани