12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Всяка победа е специална и красива

Александър Везенков: Всяка победа е специална и красива

Обратът започна от защитата, бе мнението на крилото на Олимпиакос

Александър Везенков бе с ключов принос за победата на своя Олимпиакос над Валенсия с 92:85 в мач от 25 кръг в Евролигата. Крилото остави на сметката на гръцкия гранд в тази среща 20 точки, 7 борби, 1 асистенция и 1 открадната топка.

Всяка победа е специална и красива. По-добре е да спечелиш грозно, отколкото да играеш добре и да загубиш. Изобщо не започнахме добре мача, но влязохме в съблекалнята и си казахме, че този облик не подхожда на нашия отбор“, заяви Александър Везенков.

„Обратът започна от защитата и накрая спечелихме мача. Опитвам се да помaгам на отбора в отбрана, с борби, с каквото мога“, добави крилото.

Костас Папаниколау е играч, който е много популярен в Гърция. Откакто го познавам от 2010 г., винаги е стабилен. Тази година и той има причина. Костас е нашият капитан, той порасна. Браво на целия отбор и нека продължим така“, допълни Александър Везенков.

Силен Везенков и Олимпиакос обърнаха Валенсия в Испания (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани