Дий Бост и АСВЕЛ не издържаха срещу шампиона в Евролигата (видео)

Гардът със 7 точки срещу Анадолу Ефес

428

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Дий Бост и АСВЕЛ допуснаха 17-то поражение в Евролигата през този сезон. Пред своята публика отборът на гарда не издържа срещу шампиона в турнира на богатите Анадолу Ефес след 89:90 в мач от 25 кръг. Френският тим има в актива си и 8 победи, което го поставя на 17-то място в класирането, докато турският състав е с баланс от 12-12 и е 11-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Нандо Де Коло се отчете с 20 точки за АСВЕЛ. Йосуфа Фал добави 15 и 5 борби. Дий Бост остави срещу името си в статистиката 7 точки, 3 борби, 6 асистенции и 2 откраднати топки.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

Уил Клайбърн бе най-добър за Анадолу Ефес с 20 точки. Шейн Ларкин финишира с 16 и 5 асистенции. Илайджа Брайънт бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: 1 минута преди края резултатът бе равен – 86:86. Последва тройка на Дий Бост, с което АСВЕЛ поведе, но гостите стигнаха до пълен обрат с 4 поредни успешни наказателни удара на Уил Клайбърн.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 март Дий Бост и АСВЕЛ ще приемат Реал Мадрид, докато ден по-рано Анадолу Ефес ще играе срещу Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – АНАДОЛУ ЕФЕС

Предишна статияАлександър Везенков: Всяка победа е специална и красива
Следваща статияБарса спря Монако у дома (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."