18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориПавлин Иванов: Разочарован съм от себе си

Павлин Иванов: Разочарован съм от себе си

Искам да се извиня на отбора и на всички фенове, сподели капитанът на България

„Като цяло искам да се извиня на отбора и на всички фенове, защото този мач го чаках с нетърпение от доста време. Както бях здрав, в последните 2-3 дни се получават някакви тъпотии. Аз бях много слаб целия мач, няма какво да коментирам. Разочарован съм от себе си„, сподели капитанът на националния ни отбор Павлин Иванов след загубата от Швеция със 70:84 в среща от група D на евроквалификациите.

„Видяхте на терен как бях, така се и чувствах. Гардът им вкара тройка с табло и още една накрая. При нас винаги се случва нещо подобно. Така беше и в предишните квалификации, така е и сега. Аз наистина вярвам, че в България можем да покажем една по-добра игра срещу тях, даже и да ги победим с повече„, добави гардът, който се разписа с 10 точки, като игра въпреки здравословните си проблеми.

„14 точки не са малко, но мисля, че ако всички сме здрави и всичко е наред, можем да ги победим с повече. Те са доста добър и дисциплиран отбор, но мисля, че в България можем да ги победим с повече. В Ботевград знаете, че феновете обожават баскетбола, така че и на тях ще се надяваме. Трябва да мислим мач за мач. Сега имаме много тежък такъв срещу Германия„, добави националът

Ще дам всичко от себе си, за да съм на терена в неделя. Още утре трябва да отида на прегледи, за да се види какво ми е. Не знам„, каза още Павлин Иванов.

ПрезGoogle
ИзточникNova Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани