23.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияАлександър Алексиев: Не успяхме да се преборим, за което много съжалявам

Александър Алексиев: Не успяхме да се преборим, за което много съжалявам

Тази година няма да играем в плейофите, усещането е много неприятно, каза още наставникът на Ямбол

„Няколко пъти се върнахме в мача, включително и в третата част, но класата на Рилски спортист е по-висока. Все пак, те са един от най-добрите отбори в България. Не успяхме да се преборим, за което много съжалявам. Остават ни още три срещи до края на редовния сезон. За съжаление, тази година няма да играем в плейофите. Усещането е много неприятно и наистина съжалявам, най-вече заради момчетата, които се бориха„, каза наставникът на Ямбол Александър Алексиев след загубата от Рилецо с 69:94 в мач от НБЛ. 

Искам да благодаря за подкрепата на невероятната ямболска публика, която стоеше зад нас през целия сезон. Мисля, че имаме една от най-баскетболните публики в България. Използвам случая да благодаря и на ямболци, които бяха позитивно настроени към нас през изминалите месеци„, допълни треньорът на ямболии, които са девети с баланс от 7-20. 

Ето и какво сподели след двубоя баскетболистът на Ямбол Трей Сампсън, който се отчете с 13 точки и 8 борби:

„Смятам, че изиграхме един много добър мач, но Рилски спортист бе доста успешен в стрелбата. Що се отнася до нас, ние продължаваме да работим и да се стремим да показваме по-добра игра. Ще се постараем да запазим енергията си в следващия мач и се надявам да постигнем по-добър резултат. Поздравления за Рилски спортист, който изигра адски добър мач. Смятам, че все още се развиваме като отбор и в крайна сметка, стъпка по стъпка ще стигнем до мястото, където трябва да бъдем.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани