10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Генерално съм доволен от усилията и от включването на всички

Людмил Хаджисотиров: Генерално съм доволен от усилията и от включването на всички

Играхме много мотивирано и сериозно, заяви треньорът на Рилски спортист

Смятам, че играхме много мотивирано и сериозно от самото начало. Ясно е, че трябва да си извоюваме всяко нещо с максимални усилия. Когато има концентрация, агресия и усилия в повечето моменти, нещата ни се получават. Успяхме да задържим тази концентрация през по-голямата част от двубоя. Движихме добре топката в нападение, в защита комуникирахме и съумяхме до голяма степен да лимитираме основните им играчи„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Ямбол с 94:69 в мач от НБЛ. 17.

Имам единствено забележка към борбата в нападение, която е в полза на отбора на Ямбол. Генерално съм доволен от усилията и от включването на всички. Бяхме и без двама състезатели, но считам, че другите момчета компенсираха с желание и отборна игра„, добави наставникът на лидера в родния елит, който е с баланс от 24-4. 

Ето и какво каза за срещата баскетболистът на Рилски спортист Йордан Минчев:

Бяхме много по-агресивни от Ямбол. Вкарахме доста далечни стрелби в началото. Мисля, че в този мач играхме много по-отборен и правилен баскетбол от домакините, затова и постигнахме такава разлика.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани