20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Надявам се феновете да имат търпение към тези млади момчета

Йордан Янков: Надявам се феновете да имат търпение към тези млади момчета

Иска ми се опитът да се трупаше по-бързо, но за съжаление изисква време, добави наставникът на Академик

„Иска ми се опитът да се трупаше по-бързо, но за съжаление изисква време. Надявам се феновете, които бяха доста на днешния мач, да имат търпението, което аз имам към тези млади момчета. Няма да е лесно, в следващите няколко месеца ще имаме мачове, в които ще имаме възходи и падения по време на срещите, но с работа се надявам от средата на сезона да правим по-красиви мачове за публиката и да постигаме победи„, коментира наставникът на Академик Йордан Янков след загубата от ЦСКА със 70:87 в среща от 2 кръг в НБЛ през 2023/2024.

Ще е много трудно в следващия ни мач срещу Ямбол. Намираме се в неприятен момент след тези две загуби с голяма разлика. Ще измисля начин да вдигна момчетата и ще се опитаме да покажем по-агресивна защита, по-добро нападение, така че да покажем лицето, което показахме в предсезонната подготовка„, допълни треньорът на пловдивчани.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани