14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияСтанимир Маринов: Трябваше да покажем на Небойша Видич, че сме подготвени

Станимир Маринов: Трябваше да покажем на Небойша Видич, че сме подготвени

Старая се да се подобрявам с всеки изминал мач, признава гардът на Балкан

„Всеки път ми става все по-трудно да отговарям на това колко съм готов. Старая се да подобрявам моето физическо и баскетболно състояние с всеки изминал мач и след всяка тренировка. Дано има резултат. На този етап така стоят нещата„, каза пред Max Sport баскетболистът на Балкан Станимир Маринов след категоричния успех над Академик Пловдив с 99:63 в НБЛ.

Честно казано, не очаквах такава разлика. Искам да поздравя Академик, който показва много добър баскетбол до този момент. В този мач се усети една умора при тях, понеже се натрупаха много срещи в Балканската лига и НБЛ. Естествено, не омаловажавам нашата работа. Получихме звучен шамар от Берое миналата седмица и си взехме поука. След мача Небойша Видич беше ядосан и през тази седмица трябваше да му покажем, че в този сме по-подготвени“, добави гардът, който остави на сметката на ботевградчани 12 точки и 6 асистенции.

Мачовете с Левски са тези, за които играем. Идва шампионът в нашата зала, ние трябва да отправим послание. Вижда се, че останалите отбори в другите мачове не играят толкова агресивно, както срещу нас. Така и ние срещу Левски трябва да покажем още по-агресивна игра. Всички знаем, че Ботевград е най-баскетболният град в България. Мисля, че ако има пункт за тестове, както днес, залата ще се понапълни. Хората са зажаднели за баскетбол и искат да гледат, особено срещу Левски“, завърши Станимир Маринов.

Убедителен Балкан си тръгна с успех от Пловдив

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани