10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияВасил Бачев: Днес не показахме характер

Васил Бачев: Днес не показахме характер

Може да загубим, но да не е така, сподели капитанът на Академик

Не знам какво да кажа. 35-40 точки да вземеш в собствената си зала, не е много приятно. Балкан като че ли излезе много агресивно, а ние не успяхме да отговорим на това. Беше хаос вътре. Не съм гледал процента им за стрелба, но със сигурност е много висок, както от средно разстояние, така и от тройката. За нас бе ужасен. Поздравявам ги„, сподели пред Max Sport капитанът на Академик Васил Бачев след загубата от ботевградчани с 63:99.

Ние сме характери в отбора, със сигурност ще се подготвим много добре за другите мачове и се надявам този да е изключение. Днес не показахме характер. Може на някой да не му стане приятно, но тези неща трябва да си ги казваме. Може да загубим, но да не е така. Надявам се срещу Левски да е друг мачът, защото днес беше много зле„, добави гардът, който вкара 11 точки за пловдивчани.

Аз за първи път играя с някой, който е висок 220 см. като Неманя Бешович. Подобряваме се в тази посока. Ние имаме играч на позиция 4, който е контузен. Все още не мога да кажа със сигурност, че сме напълно сработени. Силно се надявам на победи в следващите срещи, ще видим след няколко дни„, завърши Васил Бачев.

Убедителен Балкан си тръгна с успех от Пловдив

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани