9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБААтланта се справи с Милуоки (видео)

Атланта се справи с Милуоки (видео)

"Ястребите" с пети успех в последните си седем мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта записа пета победа в последните си седем мача в НБА. „Ястребите“ се наложиха над Милуоки със 121:106 като гости, нанасяйки второ поредно поражение на съперника в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Диандре Хънтър завърши с 24 точки за Атланта. Трей Йънг добави 21 и 9 асистенции. Клинт Капела и Дейонте Мъри се разписаха с по 19 точки, като първият грабна и 10 борби за дабъл-дабъл.

Янис Адетокунбо бе най-резултатен за Милуоки с 27 точки и 8 борби. Марджън Бошамп регистрира 20 и 8 борби. Боби Портис оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 10 борби. 

КЛЮЧЪТ: Хоукс имаха аванс от 14 точки в началото на последната четвърт, но Милуоки направи серия от 8-0, за да намали до 99:108. Фаул на Янис Адетокунбо 1.35 мин. преди края прати Дейонте Мъри на линията за изпълнение на наказателни удари, като той бе точен на два пъти, за да изведе тима си до 116:101 и оттам връщане за Бъкс нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември Атланта ще приеме Бостън, докато Милуоки ще бъде домакин на Кливланд.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани