5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЗалата на славата в НБА със специална изложба в чест на Коби...

Залата на славата в НБА със специална изложба в чест на Коби (видео)

Тя е подредена от съпругата на легендарния баскетболист Ванеса

Залата на славата в НБА е домакин на специална изложба в чест на легендата на Лейкърс Коби Брайънт, който си отиде от този свят през януари 2020 г. Тя бе открита в петък, само ден преди 5-кратният шампион в лигата да бъде приет посмъртно, и е подредена от неговата съпруга Ванеса.

Тази изложба ще бъде най-обсъжданата в Залата на славата. Семейството на Коби Брайънт имаше време да помисли какво иска да направи. Изложбата се фокусира върху постиженията на Коби, както и върху това кой бе той самият, след като се оттегли от баскетбола. Дори мисля, че става въпрос за това, което можеше да бъде в бъдеще“, казва президентът и главен изпълнителен директор на Залата на славата отвън океана Джон Дълева.

Коби Брайънт е част от Клас 2020 на Залата на славата в НБА, който ще бъде приет след броени часове. Представянето му ще бъде отредено на феномена Майкъл Джордан.

Коби Брайънт загина на 41-годишна възраст в катастрофа с хеликоптер в Калифорния на 26 януари 2020 г., заедно с дъщеря си Джиана и още седем души.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани