9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАМаями се върна от -13 точки и обърна Финикс (видео)

Маями се върна от -13 точки и обърна Финикс (видео)

Седма победа за "горещите" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями заличи пасив от 13 точки от последната четвърт, за да ликува за седми път в НБА. „Горещите“ обърнаха Финикс след 113:112 у дома, като записаха трета поредна победа в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Бам Адебайо оформи дабъл-дабъл за Маями – 30 точки и 10 борби. Джими Бътлър добави 16, 13 борби и 7 асистенции. С по 15 точки финишираха Кейлъб Мартин и Кайл Лаури, като последният направи и 6 асистенции.

Девин Букър бе най-резултатен за Финикс с 25 точки, 8 борби и 5 асистенции. Дуейн Уошингтън вкара 21. Диандре Ейтън също стигна до двойните показатели – 16 точки и 12 борби.

КЛЮЧЪТ: Бам Адебайо участва в обрата на Хийт с два успешни наказателни удара 35 секунди преди края, както и ключов чадър на Джими Бътлър. Всичко това донесе на домакините преднина от 1 точка за 113:112, а Сънс не успяха да отбележат в последната си атака.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември Маями ще приеме Торонто, докато Финикс ще излезе срещу Голдън Стейт. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани