10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияСпартак направи успешен треньорския дебют на Тодор Тодоров в НБЛ (видео)

Спартак направи успешен треньорския дебют на Тодор Тодоров в НБЛ (видео)

Втора победа за плевенчани в шампионата при мъжете

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Спартак стопира серията си от две поредни загуби в НБЛ. Плевенчани направиха успешен дебюта на новия си треньор Тодор Тодоров, след като се справиха с Шумен с 84:71 като гости в мач от 6 кръг в мъжкия ни елит. Тимът от Града под Панорамата вече има баланс от 2-4, докато новакът в лигата е с 6 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Димитър Маринчешки поведе колоната на реализаторите за Спартак с дабъл-дабъл – 24 точки и 10 борби. Николай Стоянов добави 16 и 7 борби. Максим Корниенко вкара 12 точки. Симеон Илиев се включи от пейката с 11 и 5 борби.

Александър Милов бе най-резултатен за Шумен с 19 точки и 8 борби. Деян Биелич стигна до двойните показатели при дебюта си за новия си тим – 15 и 15 борби. Георги Кендеров остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Силният старт на Спартак! Устремът на гостите в началото ги изстреля до 31:11 в края на първата част. Нея плевенчани започнаха със серия от 8-0, а след това направиха аванса си 20 точки чрез Димитър Маринчешки, Симеон Илиев и Максим Корниенко. В оставащото време до финалната сирена селекцията на Тодор Тодоров не изпусна инициативата, за да се поздрави с победа.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 декември Спартак Плевен ще приеме Левски, а Шумен ще гостува на Берое.

СТАТИСТИКА ОТ ШУМЕН – СПАРТАК ПЛЕВЕН

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани