20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАМесец по-късно Кевин Дюрант със силен дебют за Финикс в НБА (видео)

Месец по-късно Кевин Дюрант със силен дебют за Финикс в НБА (видео)

Крилото наниза 23 точки срещу Шарлът

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Почти месец след като бе трейднат от Бруклин Кевин Дюрант дебютира за новия си отбор в НБА Финикс. Това се случи при успеха на „слънцата“ над Шарлът със 105:91 като гости, който бе под 34-ти за тях през сезона в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: 2-кратният шампион в НБА с Голдън Стейт Кевин Дюрант, който в последните седмици се възстановяваше от травма, започна в стартовите пет на Финикс, като откри сметката си в клуба с 23 точки плюс 6 борби, 2 асистенции и 2 чадъра за 27 минути на терена. При стрелбата си от игра той бе 10/15.

Чувствам, че се вписвам доста добре. Всички се опитват да ми помагат да се чувствам възможно най-удобно. Просто трябва да продължа така„, сподели след срещата Кевин Дюрант. 

Най-добър от неговите колеги бе Девин Букър с 37 точки, 6 борби и 7 асистенции. Деандре Ейтън оформи дабъл-дабъл – 16 и 16 борби.

Кели Убре Джуниър бе най-резултатен за Шарлът с 26 точки и 9 борби. Тери Розиър вкара 20 в добавка към 6 борби и 5 асистенции. Гордън Хейуърд остана с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: Кевин Дюрант наниза 12 точки през първото полувреме, след което Сънс водеха с 57:41. Шарлът не се отказваше и намали пасива си до 6 точки в началото на последната четвърт. Финикс реагира и чрез дуото Кевин Дюрант и Девин Букър си върна двуцифрения аванс, което се оказа достатъчно.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 март Финикс ще се изправи срещу Чикаго, докато Шарлът ще спори с Орландо. 

СТАТИСТИКА ОТ ШАРЛЪТ – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани