13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: В добър ритъм сме

Янко Янков: В добър ритъм сме

Искам да поздравя моите момчета за проявения характер накрая, коментира наставникът на Шумен

Определено доста равностоен мач. През второто полувреме Ямбол взе борбата. Това им даде възможност да се върнат в срещата. Имахме водачество от над 10 точки. Много лесно допуснахме да бъдем настигнати в резултата, но искам да поздравя моите момчета за проявения характер накрая. В нервна ситуация, буквално срещата се реши в последните секунди. Момчетата изпълниха тактическите указания и мисля, че бяхме по-добрият отбор и закономерно победихме„, заяви треньорът на Шумен Янко Янков след успеха над Ямбол с 83:80 в мач от НБЛ.

Имаме още 4 срещи до края на първенството, 3 от които са във вкъщи. Мисля, че сме в добър ритъм и на никого няма да му е лесно в Шумен. Сега ни чака доста тежко гостуване в Плевен, но отиваме позитивно настроени. Нямаме какво да губим и се надявам да продължим да играем по този начин„, добави наставникът на „жълто-зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани