8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаОще един български отбор в Балканската лига

Още един български отбор в Балканската лига

Берое продължава традицията и ще стартира в турнира за пети сезон

Берое ще участва в Delasport Балканска лига за пети път. Това обявиха старозагорци чрез официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук, където изтъкват и причините за решението си. Сред тях са опитът, който в клуба смятат, че този турнир ще донесе на играчите, както и повече мачове за привържениците в Стара Загора.

„Зелено-белите“ имат във витрината си златото от надпреварата от 2017 г., като при останалите си участия достигaт поне до полуфинал. През миналия сезон Берое финишира четвърти в Delasport Балканска лига, след като отстъпи във Финалната четворка на Академик Пловдив и Галил Гилбоа.

От новия сезон в Стара Загора ще разчитат на нов треньор в лицето на Бойко Миленков, който пое поста след раздялата с Любо Минчев. Досега от клуба обявиха, че запазват Дамян Минков и привлякоха Марин Маринов и ДеКуан Ейбръм.

Берое е вторият тим от България, който ще се изявява в надпреварата през 2021/2022. Другият е Академик Пловдив. Двата състава ще научат своите съперници на 26 август.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани