23.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАЯнис избухна с 64 точки в НБА, Индиана му скри топката (видео)

Янис избухна с 64 точки в НБА, Индиана му скри топката (видео)

Само загряваме, написа звездата на гръцкия баскетбол в социалните мрежи

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Янис Адетокунбо наниза рекордните в кариерата си в НБА и за Милуоки 64 точки. Неговият тим подчини Индиана със 140:126 у дома с което достигна до баланс от 17-7 в Източната конференция.

И ОЩЕ: Звездата на гръцкия баскетбол счупи отборния рекорд от 57 точки, поставен от Майкъл Ред през 2006 г. при загубата от Юта със 111:113. Предишното най-добро постижение на Янис Адетокунбо в НБА е 55 точки срещу Вашингтон през януари.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо бе 20/28 при стрелбата си от игра, включително 24/32 от линията за изпълнение на наказателни удари. На сметката на Бъкс той остави още 14 борби, с което достигна до дабъл-дабъл.

От неговите колеги Деймиън Лилард се отчете с 21 и 6 асистенции, като се изкачи до петото място във вечната ранглиста по отбелязани тройки. Боби Портис се включи от пейката с 19.

Тайрис Халибъртън (7 асистенции) и Майлс Търнър (9 борби) бяха най-резултатни за Индиана с по 22 точки. Бенедикт Матурин остана с 14.

ЛЮБОПИТНО: След края на двубоя играчите на Индиана отнесоха със себе си в съблекалнята топката, с която Янис Адетокунбо достигна до личния си рекорд. По традиция тя отива в ръцете на този, който е поставил постижението. Ядосан лидерът на Бъкс първо се отправи към тунела, а след това се върна на терена и започна да спори с баскетболиста на Пейсърс Тайрис Халибъртън.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани