13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАЛука Дончич самокритичен: Бях егоист

Лука Дончич самокритичен: Бях егоист

Играх ужасно след почивката, казва гардът на Далас

Лука Дончич не остана никак доволен от представянето си във второто полувреме на двубоя от НБА между Далас и Чикаго, загубен от тима му със 101:117. Словенецът сподели, че има още какво да подобрява в играта си.

Играх ужасно през второто полувреме. Бях егоист, защото имах 30 точки преди паузата. Не бях аз след почивката. Направих няколко изстрела, които не биваше да правя. Просто трябва да намеря по-добър начин от този”, сподели пред медиите отвъд океана Лука Дончич.

Лука Дончич изпревари Джордан по мачове с трипъл-дабъл в НБА (видео)

Двубоят обаче ще остане по-специален за бившия играч на Реал Мадрид. Лука Дончич изпревари легендата Майкъл Джордан във вечната ранглиста по мачове с трипъл-дабъл в НБА и вече има общо 29 в кариерата си.

През този сезон в лигата европейският шампион със Словения от последното първенство на Стария континент реализира средно по 28.3 точки, 10.2 борби и 9.4 асистенции, а Далас е с баланс от 6-6.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани