13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЮта се справи с Лейкърс (видео)

Юта се справи с Лейкърс (видео)

Седма победа за "джазмените" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Юта продължава успешния си старт на сезона в НБА, записвайки седма победа. „Джазмените“ се наложиха над Лос Анджелис Лейкърс със 130:116 като гости, с което триумфираха за трети път в последните си четири мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Лаури Марканен бе много полезен за Юта и оформи дабъл-дабъл – 27 точки и 13 борби. Джордан Кларксън добави 20 и 7 борби. Колин Секстън вкара 17 точки.

Ръсел Уестбрук бе най-резултатен за Лейкърс с 26 точки и 6 асистенции. Антъни Дейвис финишира с 22 и 8 борби. Лони Уокър се отчете с 19 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите загубиха по-голямата част от преднината си в третата четвърт, като тогава Лейкърс направиха серия от 24-10, с което съумяха да сведат пасива си до 2 точки. През последната част Юта отново стигна до двуцифрен аванс, воден от Лаури Марканен, Джордан Кларксън и Майк Конли, което се оказа достатъчно за крайното 130:116.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 ноември Юта ще гостува на Клипърс, а Лейкърс ще приемат Кливланд. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани