14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЧерно море Тича победи ЦСКА (видео)

Черно море Тича победи ЦСКА (видео)

Варненци записаха седми успех в НБЛ този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черно море Тича излезе обратно на успешния път в НБЛ. Пред своята публика отборът на Кирил Болшаков се наложи над ЦСКА с 91:84 в последния мач от 16 кръг в шампионата при мъжете.

И ОЩЕ: Варненци имат в актива си 7 победи и 9 поражения, с което се намират на седмо място в класирането. „Червените“ имат баланс от 12-4 и са втори в подреждането.

НАЙ-ДОБРИ: Къртис Джоунс реализира 24 точки за Черно море Тича, допълнени от 7 борби. Тач Ънру добави 23, 6 борби и 7 асистенции. Костадин Лазаров вкара 15 точки. Марин Маринов се включи от пейката с 11 и 5 борби.

Брандън Йънг бе най-резултатен за ЦСКА с 19 точки и 8 асистенции. С по 17 финишираха Александър Радукич (12 борби) и Георги Боянов (15 борби). Васил Бачев остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Варненци имаха повече точки на бърза атака – 25 срещу 13 за ЦСКА. Освен това домакините направиха по-малко грешки – 11 срещу 19 за столичани. „Моряците“ бяха по-точни и в стрелбата от игра – 48% срещу 37% за бронзовия медалист в НБЛ от миналия сезон.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 януари Черно море Тича ще гостува на Черноморец, докато същия ден ЦСКА ще има мач срещу Рилски спортист у дома.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА – ЦСКА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани