7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоЕвропаБайерн Мюнхен отново на правилния път в Евролигата (видео)

Байерн Мюнхен отново на правилния път в Евролигата (видео)

Германците отказаха Жалгирис у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Байерн Мюнхен прекъсна серия от три поредни загуби в Евролигата. Отборът на Андреа Тринкиери се наложи над Жалгирис със 74:65 у дома в мач от 20 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Германците са с баланс от 8-10 и се намират на 11-то място в класирането, докато литовците са с 3 успеха и 14 поражения и са последни.

НАЙ-ДОБРИ: Огнен Ярамаз завърши с 16 точки за Байерн Мюнхен. Владимир Лучич добави 12. По 11 точки вкараха Андреас Обст и Огъстин Рубит, като вторият овладя и 7 борби.

Джош Небо бе най-добър за Жалгирис с 14 точки и 9 борби. С по 10 останаха Тай Уебстър и Лукас Лекавичиус.

КЛЮЧЪТ: След равностойно първо полувреме, германците си осигуриха аванс от 11 точки през третия период за 55:44. В тази част Андреас Обст отбеляза всичките си точки за седем минути. През последните 10 минути домакините достигнаха до преднина от 14 точки, водени от Огнен Ярамаз и Огъстин Рубит, и това се оказа достатъчно за триумфа им.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 януари Байерн Мюнхен ще приеме Монако, а на 20-ти Жалгирис ще гостува на Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – ЖАЛГИРИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани