10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаБаскония и Коди Милър-Макинтайър създадоха доста проблеми на Реал Мадрид (видео)

Баскония и Коди Милър-Макинтайър създадоха доста проблеми на Реал Мадрид (видео)

Гардът и отборът му обаче не издържаха в края срещу шампиона в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър дебютира официално в Евролигата с екипа на Баскония. Гардът и отборът му измъчиха шампиона в най-силната клубна надпревара на Стария континент след 77:79 у дома в испанския дуел на 1 кръг през 2023/2024.

И ОЩЕ: Коди Милър-Макинтайър регистрира 4 борби, 4 асистенции и 1 чадър за 20 минути в игра за тима от Витория, но не успя да се разпише.

НАЙ-ДОБРИ: От неговите съотборници Матю Костело отбеляза 16 точки. Чима Монеке и Никола Маниън добавиха по 13, като първият грабна и 10 борби. Маркъс Хауърд вкара 10 точки плюс 5 асистенции.

Гершон Ябуселе бе най-резултатен за Реал Мадрид с 18 точки и 8 борби. Серхио Люл остави срещу името си 15. Джанан Муса регистрира 13 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Победителят в двубоя бе определен в края. 2.21 мин. преди финалната сирена литовският национал Тадас Седекерскис изведе Баскония напред със 77:75. Мадридчани обаче измъкнаха успеха с 4 поредни точки, дело на Гершон Ябуселе и Факундо Кампацо, за да оформят крайното 79:77.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 октомври Баскония на Коди Милър-Макинтайър ще има визита на АЛБА Берлин, докато същият ден Реал Мадрид ще играе срещу Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани