11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда удари Фенербахче (видео)

Цървена Звезда удари Фенербахче (видео)

10-та победа за сръбския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда достигна до 10-та победа в Евролигата през този сезон. Пред своята публика носителят на Купата на Сърбия надви Фенербахче със 74:69 в отложен мач от 19 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът на Деян Радонич има в актива си и 15 загуби, което го поставя на 13-то място в класирането, докато „фенерите“ са 10-ти с баланс от 12-12.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Калинич завърши с 11 точки за Цървена Звезда. С по 9 се разписаха Деян Давидовац, Лука Митрович и Огнен Добрич, като първите двама овладяха и по 6 борби.

Данило Бартел бе най-резултатен за Фенербахче с 15 точки. Марко Гудурич добави 14. С по 11 точки останаха ДеШоун Пиер и Девин Букър, като последният грабна и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: 2.22 мин. преди края Джeхийв Флойд бе точен за 69:68 в полза на гостите. До финалната сирена обаче „фенерите“ не успяха да реализират повече, а Никола Калинич и Нейт Уолтърс изведоха домакините до успеха, оформяйки крайното 74:69. 

 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 март Цървена Звезда ще приеме Баскония, докато Фенербахче ще се изправи срещу Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани