11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАДжеймс Хардън с трипъл-дабъл срещу Ню Йорк (видео)

Джеймс Хардън с трипъл-дабъл срещу Ню Йорк (видео)

37-ми успех за Филаделфия в НБА през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия достигна до втора поредна победа с новия си тандем Джеймс Хардън – Джоел Ембийд. Сиксърс се наложиха над Ню Йорк със 125:109 като гости пред препълнените трибуни на „Медисън Скуеър Гардън“, с което спечелиха за общо 37-ми път в НБА през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд наниза 37 точки за Филаделфия, включително рекордните в кариерата си и за сезона в лигата 23 наказателни удара, плюс 9 борби. Джеймс Хардън оформи трипъл-дабъл – 29, 10 борби и 16 асистенции. Тайрис Макси се разписа с 21 точки и 7 борби.

Еван Фурние и Ар Джей Барет бяха най-резултатни за Ню Йорк с по 24 точки, като вторият допълни сметката си с 6 борби и 5 асистенции. Имануел Куикли остана с 21 и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: В последната четвърт на таблото бе поставено равенство за 100:100, но Сиксърс промениха това, реализирайки 10 от следващите си 12 точки от фаул линията. Единственият кош от игра на Филаделфия в тази серия дойде след бърза атака на Джеймс Хардън и Джоел Ембийд.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата отбора ще се срещнат отново на 3 март. 

СТАТИСТИКА ОТ ЙОРК – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани