13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Загубата е неприятна, но няма да легнем и да се...

Тити Папазов: Загубата е неприятна, но няма да легнем и да се тръшнем

Направихме недопустими грешки в края, коментира треньорът на Левски

Получи се хубав мач за зрителите, особено за публиката на Спартак. Този успех е напълно заслужен, бориха се момчетата. Да, без наша помощ едва ли щяха да спечелят. Направихме недопустими и наивни грешки в края на мача, които са за 12-годишни. Само при тях може да има подобни грешки. Елементарна липса на концентрация, ние се предоверихме и не бързахме. Смятахме, че прекъсванията ще ни трябват за по-нататък. Няма как да се предположи, че ще допуснем елементарна грешка от едно вкарване на топката в игра. Все пак 50 секунди са две нападения за нас и само едно за домакините, както и наши 2 точки. Общо-взето ние се намирахме в положителна страна. Такава детинска грешка не може и да се коментира, но се случи„, коментира треньорът на Левски Тити Папазов след загубата от Спартак с 82:84.

Да, последното нападение бе начертано точно за Венцислав Петков. Имахме много варианти. Направихме няколко прибързани стрелби, дело на Цветомир Чернокожев и Асен Великов. Ако те бяха реализирани, щяха да решат мача. Смятам, че имахме по-добри решения при явното предимство на Ивица Радич, но явно те са искали повече от всички“, каза още наставникът на столичани, които допуснаха второ поражение в НБЛ през този сезон.

Сезонът е много дълъг, това е нещо, което се случва. Трябва да продължаваме напред и нагоре. Трябва да се тренира, има и доста обективни причини за тази загуба. Отсъствието на Чавдар Костов, след това петият фаул на Марио Литъл, което е след стопроцентово нарушение на Ивко Ивков. Съдията вижда втората ситуация, но ние не можем да се оправдаваме с реферите в никакъв случай. Костов има разкъсване, утре ще мине на преглед и ще имаме повече информация за неговото състояние„, допълни Тити Папазов.

Относно Балканската лига, когато сме се хванали на хорото, трябва да го играем. Трябва да се възстановим, защото тази седмица имаме мач в Северна Македония. След това се прибираме и ще играем срещу Берое. Мачовете са рутинни, загубата е неприятна, но в никакъв случай не може да събори отбора. Няма да легнем и да се тръшнем“, завърши специалистът.

Спартак показа характер и обърна Левски в Плевен

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани