11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАДенвър нанесе нов удар на Клипърс (видео)

Денвър нанесе нов удар на Клипърс (видео)

Нъгетс оглавиха група B на Запад в новия турнир на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър победи Лос Анджелис Клипърс със 111:108 у дома, за да запише втори пореден успех в група B на новия турнир в НБА. Така Нъгетс оглавиха класирането в този поток и оставиха съперника си без успех на дъното.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич навъртя 32 точки за Нъгетс, гарнирани с 16 борби и 9 асистенции. Арън Гордън добави 20, 5 борби и 5 асистенции. Реджи Джаксън се отчете с 19 точки.

Пол Джордж бе най-резултатен за Клипърс с 35 точки и 7 борби. Джеймс Хардън се разписа с 21. Кауай Ленърд остана с 15 точки и 5 откраднати топки.

КЛЮЧЪТ: „Ножиците“ излязоха напред с 99:92 в четвъртия период след успешни акции на Пол Джордж, Ръсел Уестбрук и Кауай Ленърд. Домакините обаче не се забавиха и чрез Никола Йокич, Арън Гордън и Реджи Джаксън обърнаха до 109:104, но 4 поредни точки дадоха нов шанс на Клипърс след 108:109. Никола Йокич обаче не трепна от фаул линията на два пъти и подпечата успеха на Нъгетс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 ноември Денвър ще има визита на Ню Орлиънс, докато Клипърс ще приемат Ню Орлиънс. 

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани