10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАФиникс си осигури върха на Запад в края на редовния сезон в...

Финикс си осигури върха на Запад в края на редовния сезон в НБА (видео)

Девин Букър избухна с рекордните за себе си през сезона в НБА 49 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс си гарантира първото място в Западната конференция в края на редовния сезон в НБА. „Слънцата“ наложиха волята си над Денвър със 140:130 като гости, което им донесе седма поредна победа в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Девин Букър избухна с рекордните за себе си през 2021/2022 49 точки за Финикс, като бе 15/17 от линията за изпълнение на наказателни удари. В добавка, гардът допълни сметката си с 10 асистенции, за да оформи дабъл-дабъл.

От неговите колеги Майкъл Бриджис вкара 22 точки. Крис Пол се завърна и се отчете със 17 и 13 асистенции. Диандре Ейтън финишира с 16 точки и 7 борби.

Никола Йокич бе най-добър за Денвър с 28 точки, 6 борби и 6 асистенции. Боунс Хайланд вкара 23. Арън Гордън остана с 21 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Сънс изоставаха през по-голямата част от двубоя, но се вдигнаха на щурм в края. Финикс спечели последната четвърт с 36:24, за да подобри най-добрия баланс в лигата като гост до 30-6, демонстрирайки успеваемост в стрелбата от игра 60.5%.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 март Финикс ще играе срещу Филаделдфия, а ден по-рано Денвър ще спори с Оклахома.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани