9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив удари Реал Мадрид след силен финален щурм (видео)

Макаби Тел Авив удари Реал Мадрид след силен финален щурм (видео)

13-ти успех за израелския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив записа втора поредна победа в Евролигата и е все по-близо до място в плейофите. Израелският гранд удари Реал Мадрид след драматично 75:74 у дома в мач от 32 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът на Ави Евен е с баланс от 13-11 и е шести, докато испанците са втори с 18 успеха и 8 поражения.

И ОЩЕ: Успехът на Макаби Тел Авив гарантира първото място в редовния сезон на Барселона. Каталунците са лидери с баланс от 20-5.

НАЙ-ДОБРИ: Кийнън Еванс вкара 19 точки за Макаби Тел Авив. По 14 добавиха Скоти Уилбекин и Джеймс Нънали, като вторият овладя и 8 борби. Джейлън Рейнълдс завърши с 12 точки и 7 борби.

Гершон Ябуселе бе най-добър за Реал Мадрид с 14 точки и 7 борби. Венсан Поарие остави срещу името си 13. Томас Юртел остана с 11 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: 4 минути преди края домакините изоставаха с 65:74, но не се отказаха. Израелският шампион направи серия от 10-0, дело на Кийнън Еванс, Дерик Уилямс и Скоти Уилбекин. Последният се превърна в герой с два успешни наказателни удара за 75:74 37 секунди преди края, а това се оказа достатъчно.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани