9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАФиникс отговори на предизвикателството на Клипърс (видео)

Финикс отговори на предизвикателството на Клипърс (видео)

Девин Букър наниза 38 точки за "слънцата"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс записа първа победа в плейофите на НБА през този сезон. „Слънцата“ се наложиха над Лос Анджелис Клипърс със 123:109 у дома, за да стигнат до 1-1 в серията от първия кръг на елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Девин Букър наниза 38 точки за Финикс, които гарнира с 9 асистенции. Кевин Дюрант добави 25, 6 борби и 5 асистенции. Тори Крейг вкара 17 точки.

Кауай Ленърд бе най-добър за Клипърс с 31 точки, 8 борби и 7 асистенции. Ръсел Уестбрук се отчете с 28, 5 борби и 5 асистенции. С по 12 точки останаха Ерик Гордън и Норман Пауъл.

КЛЮЧЪТ: Сънс изоставаха с 13 точки в средата на втората четвърт, но не се отказаха и стигнаха до равенство за 59:59 на голямата почивка. След паузата домакините направиха обрат, след като Девин Букър реализира 18 точки в третия период, а отборът му поведе с 92:87. През последната четвърт „слънцата“ не изпуснаха инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Мач №3 между Клипърс и Финикс ще бъде на 21 април.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани