16.8 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоЕвропаФиналната четворка в Балканската лига отново в Израел

Финалната четворка в Балканската лига отново в Израел

Нахария ще приеме последните мачове от турнира през този сезон

Финалната четворка в Delasport Балканска лига през този сезон ще се проведе в Израел. Това обявиха от официалния сайт на турнира.

Финалите в надпреварата ще бъдат между 29 април и 1 май в зала „Айн Сара“ в Нахария. В първия ден ще се проведат двата полуфинала, докато на 1 май ще се играят мачовете за третото място и финалът.

За Финалната четворка в Delasport Балканска лига вече се класираха израелските Ирони Нахария и Апоел Галил Елион. За останалите две места се борят българските Левски и Балкан, както и Макаби Хайфа (Израел) и Сигал Прищина (Косово).

Срещите от финалите отново ще достигнат до българските зрители чрез Ring TV. Повече информация за програмата, билетите и др. детайли около събитието се очакват в следващите дни.

За втора поредна година решаващите срещи в Delasport Балканска лига ще бъдат на израелска земя. През 2021 г. в Холон Апоел победи Академик Пловдив с 91:75 във финала на надпреварата.

ПрезGoogle
ИзточникBalkanleague.net
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани