13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияНиколай Маринов: Нека да не вдигаме главите още преди първия мач

Николай Маринов: Нека да не вдигаме главите още преди първия мач

Смятам, че сме на правилния път, допълва гардът на Спартак

Николай Маринов ще започне своя шести сезон с екипа на Спартак. Днес от 19.00 ч. гардът и неговите съотборници ще се изправят срещу ЦСКА в мач от 1 кръг в НБЛ. Срещата можете да проследите в ефира на Max Sport 2.

Ново начало на сезона, който е прекалено дълъг. Мисля, че сме готови за началния му етап. Със сигурност ни очаква много интересен мач срещу силен съперник като ЦСКА. Много любопитно става първенството, с повече отбори. Всички гo знаем и го виждаме още преди да е изминал и 1 кръг. ЦСКА е приятен отбор, не съм ги гледал, само на скаутинга. Единственото, което знам и съм видял е само на хартия. На мнение съм, че ще изглеждат добре“, сподели пред BBALL.BG Николай Маринов.

„Шегувахме се, че за три седмици за трети път ще играем срещу Райли Оуенс, който се присъедини към ЦСКА от Пелистер. Техният основен гард Брандън Йънг получи контузия и може би той е един добър негов заместник за началото на сезона. Със сигурност ще им помогне„, каза още гардът на Спартак.

Проведохме много добра подготовка, заради Марин Яцински, Тодор Тодоров и Галин Стоянов. Доволен съм, чувствам се добре и моите съотборници също. Винаги съм казвал, че в подготовката загубата е обица на ухото, да кажем, че ние сме без обица на ухото. Без значение дали са победи или загуби, това са контролни мачове. Сега започва официалният сценарий“, допълва баскетболистът на плевенчани.

Успяхме да се сработим с новите попълнения. Те имаха и контузии, но свикнахме с тях и те с нас. Смятам, че сме на правилния път. Конкуренцията в НБЛ е много силна и много приятна„, смята бившият младежки национал.

„Отборите знаят, че с всяка година сме все по-добри, особено тази. В последните ми шест години сме най-приятният тим, но нека да не вдигаме главите още преди първия мач. Нека да останем ниско, долу на земята. Има девет месеца, в които има какво да показваме, и има какво да се види„, добави той.

„Повечето от момчетата, с които сме били повече време в Плевен, сме били в много трудни ситуации. Сега, когато е хубаво, нека да го направим като един празник цял сезон, пожела си Николай Маринов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани