11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаФенербахче събори Барса у дома (видео)

Фенербахче събори Барса у дома (видео)

Турският гранд заличи пасив от 17 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Четвърти триумф в последните си пет мача в Евролигата записа Фенербахче. На свой терен отборът на Димитрис Итудис повали Барселона с 81:73 в двубой от 28 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Турският гранд е с баланс от 17-10 и се намира на четвърто място в класирането, докато каталунците имат 18 победи и 10 загуби на 3-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Джонатан Мотли финишира с 16 точки за Фенербахче. Марко Гудурич го последва с 15. Девин Букър вкара 13 точки.

Никола Миротич бе най-резултатен за Барселона с 19 точки и 5 борби. Томаш Саторански завърши с 14. Николас Лапровитола остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: „Фенерите“ не се отказаха и заличиха пасив от 17 точки, за да завършат с правилен ход след двата кръга в Евролигата тази седмица. Домакините направиха серия от 14-5 в последните 5 минути, за да стигнат до победата, която им осигури и предимство срещу Барса, спечелил у дома само с 1 точка в предишния двубой.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 март Фенербахче ще гостува на Валенсия, докато ден по-късно Барселона ще бъде домакин на Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани