19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив не остави шансове на шампиона в Евролигата (видео)

Макаби Тел Авив не остави шансове на шампиона в Евролигата (видео)

Отборът на Одед Каташ с втора поредна победа в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Седмицата в Евролигата се оказа успешна за Макаби Тел Авив, който ликува за втори пореден път. Отборът на Одед Каташ се наложи над Анадолу Ефес с 86:64 като гост в среща от 28 кръг в турнира на богатите. Израелският гранд е с баланс от 15-13 и се намира на осмо място в класирането, докато селекцията на Ергин Атаман е с 13 победи и 14 загуби на 10-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Уейд Болдуин даде тон на Макаби Тел Авив с 23 точки. Джеръл Мартин добави 13. Лоренцо Браун се разписа с 11 точки и 8 борби.

Уил Клайбърн бе най-резултатен за Анадолу Ефес с 12 точки и 8 борби. Илайджа Брайънт финишира с 11 и 6 борби. Брайънт Дънстън остана с 10 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Макаби реши всичко още преди почивката след серия от 13-0, с която си осигури предимство от 15 точки, достигайки до 45:30. След паузата Ефес така и не намери сили, за да стигне до обрат, а гостите запазиха преднината си до финалната сирена.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 март Макаби Тел Авив ще играе срещу Баскония, докато Анадолу Ефес ще приеме Партизан.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани