10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияУдо: Искам момчетата да останат гладни

Удо: Искам момчетата да останат гладни

Това ни е седма поредна победа, такова нещо в Рилски не се е случвало, призна треньорът на самоковци

Искахме в този мач ние да бъдем отборът, който ще бъде агресивен. Да използваме по-добрата си ротация и да я използваме като преимущество. Мисля, че успяхме. Целта ни беше да наложим по-бързо темпо от самото начало, в това също се справихме„, коментира треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров, който изведе селекцията си като едноличен лидер в класирането на НБЛ след този 10 кръг.

Имахме да си връщаме на Левски за загубата на старта на сезона. През октомври казах, че не сме готови и не бяхме по ред причини. Сега сме доста по-готови, но още не сме на максимума от нашия потенциал. От една седмица тренираме в пълен състав и постепенно започва да си проличава„, радостен е наставникът на Рилецо след успеха с 87:73 като гост на Левски.

Да лимитираш Левски в тяхната зала „Универсиада“ до 70 точки, защото без последната тройка на Захариев, са толкова, е наистина красноречиво. Всеки един играч в отбора има своята роля, част е от тази машина, която изграждаме. С удоволствие се работи с хора, които остават след тренировка и работят допълнително. Това са хора, които са мотивирани и работят здраво„, коментира Удо, който въпреки всичко, остава здраво стъпил на земята.

Мисля, че на всички е ясно ние какво искаме този сезон. Това ни е седма поредна победа – нещо, което не се е случвало досега в Рилски спортист. Искам момчетата да останат гладни и да продължат да се трудят в същия дух„, надява се Хаджисотиров.

Рилецо взе дербито в София, окупира върха в НБЛ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани