11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАКлипърс отново взеха предимство в дуела с Денвър (видео)

Клипърс отново взеха предимство в дуела с Денвър (видео)

“Ножиците” се върнаха на пътя на успеха в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс се върнаха на пътя на успеха в плейофите на НБА. “Ножиците” отказаха Денвър със 113:107 и вече водят с 2-1 победи в серията от полуфиналите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Пол Джордж остави на сметката на Клипърс 32 точки. Кауай Ленърд свърши доста работа и приключи с 23, 14 борби и 6 асистенции. Маркъс Морис вкара 12 точки.

Никола Йокич бе най-резултатен за Денвър с 32 точки, 12 борби и 8 асистенции. Майкъл Портър Джуниър се включи от пейката с 18 и 12 борби. Джамал Мъри остана с 14 точки и 9 асистенции.

ПОВРАТНА ТОЧКА: В началото на последната четвърт Клипърс изоставаха с 90:97, но Док Ривърс взе прекъсване, за да успокои отбора си. Залагайки на защита, тимът от Ел Ей направи серия от 14-4, за да обърне до 104:101 и оттам връщане нямаше.

И ОЩЕ: Клипърс имаха предимство в точките на бърза атака, като отбелязаха 30 срещу 12 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем двубоя. Мач №4 между Клипърс и Денвър ще бъде на 10 септември.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани