14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияТрета победа за Рилски спортист при жените

Трета победа за Рилски спортист при жените

Самоковки се справиха с Академик в Пловдив

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист постигна трети успех в женската А група през този сезон. Отборът на Маргарита Маринкова надигра Академик с 89:60 като гост в мач от 6 кръг в родния елит.

НАЙ-ДОБРИ: Ивана Бонева се отчете с 21 точки за Рилски спортист, като бе 10/11 при стрелбата си от средно разстояние. Деница Манолова добави 15. Радина Илиева се отчете с 11 точки.

Анна Минкова единствена финишира с двуцифрен точков актив за Академик Пловдив – 14 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Двата състава не излъчиха победител от битката под двата ринга, след като овладяха по 45 борби. Самоковки обаче показаха по-точен мерник в стрелбата от игра – 51% срещу 36% за домакините.

И ОЩЕ: Рилецо има в актива си и 3 поражения, като заема трето място в класирането, докато пловдивчанки са с баланс от 0-6 и са последни.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия кръг, на 3 декември Рилски спортист ще бъде домакин на Шампион 2006, докато същия ден Академик Пловдив ще премери сили с Локомотив София.

СТАТИСТИКА ОТ АКАДЕМИК – РИЛСКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани