21.3 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Започнахме много агресивно

Тити Папазов: Започнахме много агресивно

Трябва да се съобразяваме и със здравето на играчите, заяви треньорът на Левски

Подходихме сериозно при всички случаи. Не можем да не бъдем недоволни от играта в защита, изключения правят само някои индивидуални грешки и ситуации. Лоша успеваемост, Венцислав Петков нямаше ден в офанзивен план, но има 6 асистенции, така че сме компенсирали. Доброто отношение на играчите даде резултат в една седмица, в която имаше доста болни и недобър тренировъчен процес. Започнахме много агресивно, натрупахме доста бързо комфортна преднина. Факт е това, че до известна степен концентрацията спадна. Шумен игра добре през третата част, започна силно и в последната. Контролирахме мача, ние сме по-опитният тим. Напредъкът в при тях е видим след последния път, в който играхме с тях преди два месеца„, заяви пред Max Sport треньорът на Левски Тити Папазов след успеха над новака в НБЛ със 75:51.

Марио Литъл имаше проблем с ходилото през цялата седмица. Преценихме, че няма да играе, освен ако не се наложи. Беше по екип, но сметнахме за добре да го запазим, защото все още усеща болка и не искахме да се усложни неговата ситуация“, добави наставникът на столичани, чийто тим спечели за осми път в шампионата.

Аз смятам, че всеки мач, който може да се изиграе, е много важен, особено за нас, тъй като участваме и в Балканската лига. Все пак трябва да се съобразяваме и със здравето на играчите. Общо взето всичките тимове в НБЛ се отнасяме колегиално. Ако не се усложни ситуацията, смятам, че ще намерим решение. Опасното е, че при всички прогнози от страна на специалистите се очаква ситуацията в страната да стане по-опасна. Ако се стигне до някакво генерално ограничение, ще бъде много тежко и може би ще трябва да се премести Купата на България на по-късен етап, както и програмата за третото завъртане. Вече станаха много отложените мачове, наистина е много трудно. За националния отбор предстои ангажимент в световните квалификации, който е много важен. Това са неща, които са извън нас. На Общото събрание на НБЛ всички коментирахме да се изиграват срещите, които могат. Ние също имахме болни, но ситуацията при нас не беше драматична, каза още Тити Папазов.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани