6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАТрей Йънг навъртя 48 точки, Атланта удари Милуоки за 1-0 на Изток...

Трей Йънг навъртя 48 точки, Атланта удари Милуоки за 1-0 на Изток (видео)

"Ястребите" измъкнаха успеха в последните 29 секунди на срещата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта започна с победа участието си във финалите на Изток в НБА. „Ястребите“ надделяха над Милуоки със 116:113 като гости, за да поведат с 1-0 в битката за златото в своята конференция. Това бе първа загуба за Бъкс у дома в плейофите на лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Йънг се отличи за Атланта, отбелязвайки 48 точки, като бе 17/34 при стрелбата си от игра, както 10/12 от линията за изпълнение на наказателни удари. Освен това, гардът направи 11 асистенции плюс 7 борби.

От неговите колеги Джон Колинс отбеляза 23 точки в добавка към 15 борби. Кевин Юртер приключи с 13.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки с 34 точки и 12 борби. Жрю Холидей го последва с 33 и 10 асистенции. Крис Мидълтън остана с 15 точки.

И ОЩЕ: 48-те точки са най-доброто постижение на Трей Йънг в плейофите на  НБА. Той стана първият играч на Хоукс с 40 точки и 10 асистенции в двубой от елиминациите. Освен това, бившият възпитаник на университета Оклахома изравни рекорда на Коби Брайънт и Леброн Джеймс за най-много точки, реализирани в среща от плейофите, преди да навърши 23 години.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Хоукс измъкнаха успеха в последните 29 секунди, а виновнците за това бяха Клинт Капела и Трей Йънг, вкарали общо 6 точки за крайното 116:113.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач от серията между Милуоки и Атланта ше бъде на 26 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани