9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: След паузата Левски Лукойл ще бъде още по-силен

Чавдар Костов: След паузата Левски Лукойл ще бъде още по-силен

Има доста неща, които трябва да подобрим, сподели гардът на Левски Лукойл

Получи се доста интересен мач, който вървеше през цялото време кош за кош. Успяхме да се откъснем в последната четвърт малко от Балкан, но те бързо се върнаха. Като цяло и двата отбора показаха агресивна защита. Съдиите пускахме малко по-груба игра. По тази причина имаше повече пропуски и грешки. Просто ние имахме малко повече отворени стрелби, които вкарахме, а те не успяха, сподели пред Max Sport баскетболистът на Левски Лукойл Чавдар Костов, който допринесе за успеха на тима си над Балкан с 81:76.

Има доста неща, които трябва да подобрим, най-вече да изпълняваме тактическите указания след прекъсване. Не знам в колко такива ситуации ни се чертае и обяснява и ние след това нищо не правим. Това е недопустимо за отбор, който иска да се бори за шампионската титла”, каза още гардът, който вкара 16 точки в коша на ботевградчани.

Кийт е в България от два дни. Доста добър играч е, както видяхте скача за чадъри. Мисля, че ще се включи доста добре в отбора. Играе на позиция, на която ние изпитвахме проблеми от гледна точка на ротацията. Със сигурност след паузата Левски Лукойл ще бъде още по-силен”, убеден е Чавдар Костов.

Данило Тасич измъчи Балкан, Левски Лукойл би в Ботевград

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани